To «Big Brother» σε αριθμούς λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Όλες οι λεπτομέρειες για το ριάλιτι επιβίωσης δόθηκαν στη δημοσιότητα, πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της 15ης Μαρτίου.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 21.00, το «Big Brother» ξεκινά με ένα εντυπωσιακό σόου. O Χάρης Βαρθακούρης θα μας συστήσει τους 16 συμμετέχοντες και θα τους οδηγήσει στο σπίτι όπου πρόκειται να ζήσουν για τις επόμενες 100 μέρες. Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ., που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.

Για τη διαμόρφωσή του, 20 containers με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό κατέφθασαν από την Ολλανδία, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν.

Εκεί θα μείνουν δεκαέξι άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους και με τελείως διαφορετικές καταβολές, που καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς Internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000€;

Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, ριάλιτι έρχεται ανανεωμένο και ανατρεπτικό. Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 23.00 – 01.00 θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν πολυτελή διαβίωση.

Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.

Τις Κυριακές στις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live σόου κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα