Το τελευταίο τηλεοπτικό ανέκδοτο: Οι έξι «άστεγοι» έχουν την στήριξη του Ιβάν! Θα ζητήσουν και του Αλαφούζου;

Η οι «μεγάλοι» εξασφαλίστηκαν. Ο Αλαφούζος πήγε στην Comsote TV, ο Μελισσανίδης πάει κατά κι κι αυτός, ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ θα την βρούνε την άκρη, ο Άρης ο Ατρόμητος κι ο ΠΑΣ έχουν ένα, ακόμα, χρόνο συμβόλαιο με την NOVA και μένουν άλλοι έξι. Ο Αστέρας, η Λαμία, ο Βόλος, ο Ιωνικός, ο Παναιτωλικός και ο Απόλλων. Μάλιστα.

Και βγάζουν τώρα προς τα έξω ότι θα συμφωνήσουν με όποιο κανάλι, μόνο αν υπάρξει δέσμευση ότι του χρόνου θα γίνει κεντρική διαχείριση. Μιλάμε για ανέκδοτο.

Και μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι ότι την κίνηση των έξι, την σιγοντάρει ο Ιβάν Σαββίδης. Έτσι είναι ο Ιβάν. Πάντα είναι μαζί με τους άλλους, δεν είναι μονοφαγάς. Τώρα, αν πρώτος λάκισε πριν από τρία χρόνια από τη NOVA κι εφέτος ακόμα μία από την κεντρική διαχείριση, είναι κακιά στιγμή. Δεν το ήθελε. Οι συνθήκες τον ανάγκασαν. «Αμάρτησα για το παιδί μου», ένα πράγμα.

Θα’ χει καμιά πλάκα να βγει κι ο Αλαφούζος και να πει ότι στηρίζει την κίνηση των έξι. Στην κωμωδία της Super League1, μπορεί να το δούμε κι αυτό.

Είναι πρόβλημα, που οι έξι έμειναν στον άσο. Άπαξ και φέτος οι «μεγάλοι» τα πάρουνε χοντρά, θα υπογράψουν για κεντρική διαχείριση του χρόνου; Πλάκα κάνουνε τώρα; Στην ελεύθερη οικονομία, θα ου δώσει ο άλλος εγγυήσεις ότι θα μοιραστεί μαζί σου την πίτα; Με την καμία, σου λέω εγώ.

Και δεν είδαμε και τον Αχιλλέα το Μπέο, τον άτυπο ηγέτη της κίνησης των έξι, να κάνει μαγκιές.

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει εντός της εβδομάδας, στις 26 έχει προγραμματιστεί η κλήρωση. Και πρέπει να βάλουν κλειδάριθμους, ανάλογα με τον τηλεοπτικό πάροχο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα