Νέο «ύποπτο» ματς στη Football League

Μακροσκελής –απ’ ότι φαίνεται– θα είναι και για φέτος η λίστα της UEFA με τα ματς που είναι «ύποπτα» στη Football League. Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα παιχνίδια Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανομής και Αναγέννηση Γιαννιτσών Πιερικός, ένα ακόμη παιχνίδι της κατηγορίας είναι στο «στόχαστρο» της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μία ακόμη αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών, αυτή με την Καλλονή για την 41η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Το ματς αυτό έληξε με 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι προσφάτως εξασφάλισαν την άνοδό τους στη Super League. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η τιμή του «διπλού» είχε ξεκινήσει από το 1,60 και λόγω του μεγάλου στοιχηματισμού η νίκη της ομάδας της Λέσβου «έπεσε» στο 1,17.

Για το παιχνίδι αυτό η ΕΠΟ, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο: «Απέστειλε στη FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα