«Oι τροϊκανοί χρησιμοποιούν τον ελληνικό Τύπο ως εργαλείο»

«O Σημίτης είναι ή βλαξ ή συνένοχος. Δεν μπορεί να μην το είχε πάρει χαμπάρι, το ίδιο ισχύει και για τον Καραμανλή». Με αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς «στόλισε» τους δύο πρώην πρωθυπουργούς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να μην γνώριζαν για τις μίζες στο υπουργείο Άμυνας.

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα και την εκπομπή «Απαγορευμένη Ζώνη», κύριο θέμα της οποίας ήταν ο ρόλος που έχουν διαδραματίσει τα ΜΜΕ στην κρίση. Ειδικότερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι τροϊκανοί χρησιμοποιούν τον ελληνικό Τύπο ως εργαλείο» και προχώρησε στην εξής αποκάλυψη:

«Υπάρχουν δημοσιογράφοι που έχουν πάρει 400.000 ευρώ και δεν έχουν επιστρέψει ούτε ένα ευρώ. Υπάρχει λίστα μνημονιακών δημοσιογράφων.

»Γιατί ο εισαγγελέας δεν δίνει τα στοιχεία για αυτούς τους δημοσιογράφους; Τη ζημιά την κάνουν ο Πρετεντέρης και ο Οικονομέας, αυτοί σπρώχνουν τον κόσμο σε αυτή τη κατάσταση.

»Όλα τα μεγάλα κανάλια έχουν πάρει δάνεια 200, 300, 500 εκατ. ευρώ για να τους ελέγχουν και να τους χρησιμοποιούν οι τροϊκανοί ως εργαλεία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα