Δεν έκανε ο Δώνης στον Αλαφούζο

Μετά τον Ντάνι Πογιάτος και ο Λάζλο Μπόλονι απέτυχε στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, του φορτώνουν όλες τις ευθύνες για την ισοπαλία 1-1 στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου το «τριφύλλι» είχε την τύχη να προηγηθεί στην πρώτη του καλή ευκαιρία.

Τα εξιλαστήρια θύματα είναι εύκολα για τον Παναθηναϊκό που μένει ξανά εκτός Ευρώπης. H διαφορά των 29 βαθμών απ’ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό δείχνει την κατάντια της ομάδας του Γιάννη Αλαφούζου. Του ανθρώπου που έκανε τις επιλογές τη μία του Πογιάτος που έδιωξε νύχτα και την άλλη του έμπειρου Ρουμάνου ο οποίος απέτυχε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Στο ντέρμπι της περασμένης Τετάρτης ο Μπόλονι επέλεξε τη μαζική άμυνα στο 1/3 του γηπέδου, που κάποια στιγμή, έστω και στο 92΄, τιμωρήθηκε. Όπως είχε ήδη συμβεί στα playoffs απέναντι σε Αστέρα και Άρη, αλλά και πολλάκις στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός επέλεξε την ίδια τακτική που τιμωρήθηκε σε προηγούμενα ματς. Εδώ είναι που αναδεικνύεται η διαφορά με τον πετυχημένο προπονητή. Τον Γιώργο Δώνη δηλαδή, που έκανε υπερβάσεις με τα πιτσιρίκια του «τριφυλλιού». Αυτόν που δεν θα εξαφάνιζε τον Μπουζούκη για τις καραβιές των ξένων που έφερε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο άνθρωπος που είναι στην πυραμίδα των ευθυνών.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα