Το μήνυμα παραδόθηκε…

Σκηνικό από… παλιές καλές εποχές είχαμε σήμερα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, στην οποία οι Θεσσαλονικείς δέχτηκαν «επισκέψεις» από αντιπροσωπεία οπαδών τους. Περίπου 30 φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά» ζήτησαν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους προέτρεψαν να παλεύουν όλα τα ματς για την ομάδα.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν στάθηκαν τόσο στα άσχημα αποτελέσματα, όσο στην τραγική εικόνα της ομάδας τους, στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Κατά το οποίο οι Θεσσαλονικείς μέτρησαν μόλις δύο τελικές προσπάθειες εκ των οποίων μία ήταν το γκολ που πέτυχαν.

Οι οπαδοί του «δικεφάλου» είδαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έκανε τα πάντα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι για να ενισχύσει την ομάδα του, φέρνοντας πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν βλέπουν και την εικόνα του ΠΑΟΚ να βελτιώνεται. Για τον λόγο αυτό θέλησαν να φέρουν τους παίκτες προ των ευθυνών τους και πραγματοποίησαν την επίσκεψη αυτή, προκειμένου να «παραδώσουν» το μήνυμά τους.

«Αγαπήστε την ομάδα και παλέψτε γι’ αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσετε όλα τα ματς, αλλά να τα παλεύετε όλα και να μη φεύγετε με σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας», τόνισαν οι οπαδοί και πρόσθεσαν: «Στηρίζουμε τον προπονητή και όποιον βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ’ οτιδήποτε, όπως κάνουμε κι εμείς. Αν έχετε προβλήματα μεταξύ σας οφείλετε να τα λύσετε. Και πάντα μετά τα ματς ελάτε στην εξέδρα μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα