Ατρόμητος… δέκα αστέρων

Μεγάλη νίκη του Ατρόμητου με 3-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Super League, που φέρνει τους Περιστεριώτες σε θέση ισχύος για την κατάληψη της τρίτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τον βάζει στο παιχνίδι ακόμη και για τη δεύτερη.

Οι Περιστεριώτες, παρά το γεγονός ότι έμεινα με 10 παίκτες από το 16’ λόγω αποβολής του Σωκράτη Φυτανίδη, δεν πτοήθηκαν και προηγήθηκαν στο σκορ λίγα λεπτά αργότερα, χάρη σε γκολ του Καραμάνου στο 22’. Νάστος στο 69’ και Ούμπιντες στο 79’ με πέναλτι αύξσαν τον δείκτη του σκορ, για να έρθει ο Χουάνμα στο 88’ και να γράψει το τελικό σκορ.

Από την άλλη οι Αρκάδες βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 42 βαθμούς και πλέον περιμένουν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για να γνωρίζουν αν θα παραμείνουν εκεί ή θα υποχωρήσουν στην πέμπτη θέση της Super League.

Σημειώνεται ότι ο Σωκράτης Φυτανίδης θα απουσιάσει από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη (12/2), λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε σήμερα.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσέναμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο (63’ Μπάλλας), Δημούτσος, Ούμπιντες (82’ Ναπολεόνι), Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος, Φάμπιο (25’ Νάστος)

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Κοντοές (46’ Γκρατσίνι), Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Εντό (83’ Παπαχρήστος), Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Χουάνμα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα