Θαυμάζει τον Ελ Αραμπί ο Δουβίκας

Κλεισμένος στον ΠΑΟΚ είναι ο Τάσος Δουβίκας, που στα 21 του χρόνια εντυπωσιάζει με τον Βόλο έχοντας ήδη 11 γκολ (εννέα στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο) και τρεις ασίστ σε 26 συμμετοχές. Ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναργειακού και της Καλαμάτας, Γιάννη Δουβίκα, που άρχισε την καριέρα του απ’ τον Παναθηναϊκό, είναι θαυμαστής του Ελ Αραμπί. Από τον Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού αναζητεί στοιχεία που θα προσαρμόσει στο δικό του στιλ παιχνιδιού. Δεν ζήλεψε κάτι απ’ τον Κρμέντσικ ή τον Ζίφκοβιτς, αλλά αυτό… ξεπερνιέται.

Στον Αστέρα Τρίπολης έκαναν διάνα που άφησαν τον μικρό ελεύθερο να πάρει παιχνίδια και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Γιατί έχουν βάλει ρήτρα όταν τον άφησαν ελεύθερο να πάει στον Βόλο, ποσοστού 60% για μεταπώληση. Αυτοί θα εισπράξουν τα περισσότερα δηλαδή από τη μεταγραφή του Δουβίκα, που πήρε παιχνίδια δείχνοντας πως είναι χρήσιμος και όταν βρίσκεται μακριά από την περιοχή αλλά και όταν το τόπι δεν είναι στα πόδια του.

Το ερώτημα είναι γιατί δεν πήρε τις ευκαιρίες στον Αστέρα. Η απάντηση είναι απλή. Στην Τρίπολη έχουν ένα ισχυρό όπλο, τον αρχηγό Χερόνιμο Μπαράλες. Σε αυτόν είναι προσαρμοσμένο το παιχνίδι του Αστέρα, καθώς επιδιώκεται ν’ αξιοποιείται η εκτελεστική του δεινότητα. Αν έμενε ο μικρός στην Αρκαδία, σήμερα θα είχε πάρει επίσης πολύ λίγες ευκαιρίες και δεν θα έδειχνε τις αρετές του. Συνεπώς, άριστα έπραξε η διοίκηση του Γιώργου Μποροβήλου και τον έδωσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα