«Σηκώστε τα κεφάλια»

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να περάσει άμεσα στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, αφού ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ένα ματς υψίστης σημασίας για το «τριφύλλι», στο οποίο θέλει μόνο νίκη για να μειώσει τη διαφορά του από τον «δικέφαλο του Βορρά» και να μην μπει στη διαδικασία των play offs με μεγάλο μειονέκτημα πόντων.

Για τον λόγο αυτό ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του και να τους τονώσει την ψυχολογία εν όψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς. Στην ομιλία του προς τους παίκτες του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τους τόνισε πως πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να μην απογοητευτούν, αλλά να κοιτάξουν το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

«Σηκώστε τα κεφάλια και μην απογοητεύεστε. Δεν αρμόζει στους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν σκυμμένα κεφάλια. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, όπως κάνουμε μέχρι τώρα. Αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας και μην απογοητεύεστε», τόνισε στους παίκτες του ο Αναστασίου και πρόσθεσε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στην αυριανή προπόνηση θα μιλήσουμε για τα λάθη μας και θα δούμε πως θα τα διορθώσουμε. Έχετε δείξει τι μπορείτε να κάνετε, έχετε δείξει ότι μπορείτε να κοντράρετε κάθε αντίπαλο και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα