Τέλος από τον Ολυμπιακό ο «γιαλαντζί» Ομάρ

Ραφίνια, τέλος για τον Ολυμπιακό. Είναι στα γραφεία της ΠΑΕ και διαπραγματεύεται την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Κατά πάσα πιθανότητα, επιστρέφει στη Γερμανία, για να φορέσει την φανέλα της Σάλκε.

 

Ήταν περίπου αναμενόμενη η φυγή του Ραφίνια, ο οποίος είδε την θέση του βασικού να χάνεται μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ανδρούτσου, αλλά κυρίως, της απόκτησης του Γάλλου δεξιού μπακ Λαλά από την Στρασμπούρ.

 

Ο 35αχρονος Ραφίνια δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Μαρτίνς, λόγω της ηλικίας του. ο Ολυμπιακός ήθελε έναν Ομάρ να ανεβοκατεβαίνει και ατύχησε. Ο Ραφίνια είχε μόνο σωστές πάσες και τίποτα περισσότερο.

 

Τη φετινή σεζόν ο Ραφίνια κατέγραψε συνολικά 22 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού: 14 στη Super League, 6 στο Champions League και 2 στα προκριματικά του Champions League. Η παρουσία του ήταν αξιοπρεπής, προσπάθησε να προσφέρει με την εμπειρία και την ποιότητά του, αλλά σε δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο απόδοσης που περίμεναν οι άνθρωποι. Και φάνηκε ότι δεν μπορούσε να αποδώσει τα αναμενόμενα στις μεγάλες απαιτήσεις που υπήρχαν για τη θέση. Και πλέον, όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι Ολυμπιακού και Ραφίνια θα χωρίσουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα