Η τελική πρόταση της Μπολόνια στον ΠΑΟΚ για τον Σφιντέρσκι

Η Μπολόνια δεν πέρασε τα δύο εκατ. ευρώ στην προσφορά της προς τον ΠΑΟΚ για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, όμως στον «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρήθηκε υποτιμητική.

Μια διαφορετική εκδοχή στην υπόθεση έφερε στο προσκήνιο η ιστοσελίδα «Tuttobolognaweb», με τον Φόντε Καρλίνο να σημειώνει πως η Μπολόνια αρχίζει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να «παγώσει» για έξι μήνες τις διαδικασίες απόκτησης του Πολωνού επιθετικού, προκειμένου να μειώσει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Το καλοκαίρι, ο στράικερ του ΠΑΟΚ θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του….

Η Ιταλική ιστοσελίδα σημειώνει: «Αν οι συνθήκες δεν είναι αυτές που πρέπει για την άφιξη του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ στη Μπολόνια, η ομάδα μπορεί να αποφασίσει να την καθυστερήσει για το καλοκαίρι, όταν οι τιμές στην αγορά θα είναι χαμηλότερες. Οι «Ροσομπλού» ενδιαφέρονται για τον παίκτη, αλλά υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει με τον ελληνικό σύλλογο για να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Αν ο ΠΑΟΚ ήταν ικανοποιημένος με μια αποζημίωση 2-3 εκατομμυρίων, με τη φόρμουλα του δανεισμού αρχικά και την οψιόν αγοράς, ο Σφιντέρσκι θα μπορούσε να φορέσει τη φανέλα της Μπολόνια από τώρα. Ειδάλλως, θα γίνει κίνηση το καλοκαίρι, παραμένοντας με τον Παλάσιο και τον Μπάροου στην επίθεση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα