Σε κλινική ο Θορπ!

Λίγα χρόνια πριν ήταν στον… αφρό. Πεντάκις χρυσός Ολυμπιονίκης, αμέτρητα Ολυμπιακά και Παγκόσμια ρεκόρ που τον έφεραν στην υπέρτατη ακμή του. Ωστόσο, σήμερα βιώνει την απόλυτη παρακμή και βρίσκεται στον… πάτο της πισίνας. Ο λόγος για τον Ίαν Θορπ, ο οποίος εντοπίστηκε από τις αρχές υπό την επήρεια ουσιών και εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο 31χρονος Αυστραλός βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και έδειχνε ζαλισμένος και χωρίς να έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον. Περαστικοί που τον είδαν ενημέρωσαν τις αρχές και η αστυνομία κινήθηκε άμεσα. Ο μάνατζέρ του απέδωσε το περιστατικό αυτό σε χρήση αντικαταθλιπτικών και παυσίπονων, υποστηρίζοντας ότι ο Θορπ πάσχει από κατάθλιψη. Κάτι που και ο ίδιος ο αθλητής είχε υποστηρίξει στην αυτοβιογραφία του, τονίζοντας μάλιστα πως αυτό τον είχε οδηγήσει στο αλκοόλ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε αναπτυχθεί φημολογία πως ο Θορπ είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, όμως αυτό διαψεύστηκε από τον μάνατζέρ του, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο πελάτης του είχε μπει σε κέντρο αποθεραπείας λόγω τραυματισμού στον ώμο. Ωστόσο, ήρθε αυτό το νέο περιστατικό να αλλάξει τα δεδομένα και να αμαυρώσει μια σπουδαία καριέρα, ενός πολύ σπουδαίου αθλητή…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα