Πρόβλημα ο Βουδούρης

Δεν θα μπορούσε όπως ήταν αναμενόμενο να περάσει αναίμακτα η επιλογή των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις περιφέρειες και τους δήμους. Κορυφαίο όμως πρόβλημα αποδεικνύεται η επιλογή του Οδυσσέα Βουδούρη.

Πιο συγκεκριμένα, η Αριστερή Πλατφόρμα εκφράζει αντιρρήσεις για την υποψηφιότητα του αλλά και για την διεύρυνση που επιχειρείται με την επιλογή του. Θυμίζουν μάλιστα ότι έχει ψηφίσει μνημόνια.

Αλλά και για τον Δήμο Αθηναίων η υποψηφιότητα Σακελλαρίδη ενόχλησε την επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Ελένη Πορτάλιου. Αλλωστε δεν είχε αποκλειστεί να είναι εκείνη υποψηφία. Η ίδια αν και ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του έδειξε ενοχλημένη από το γεγονός ότι ουδέποτε ρωτήθηκε.

Υποστήριξε άλλωστε ότι η όλη διαδικασία επιλογής «ακυρώνει τις λειτουργίες ενός κόμματος της Αριστεράς». Για την διαδικασία παραπονέθηκε εντόνως και ο Άλκης Ρήγος , που έθεσε μάλιστα στην διάθεση της Κεντρικής Επιτροπής την παραίτησή του…

Βασικό πρόβλημα αποδεικνύεται πως τα ονόματα διέρρευσαν ακόμα και από την «Αυγή» πριν εγκριθούν από την Κεντρική Επιτροπή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα