Επίθεση της Χ.Α. κατά Μπουτάρη

Νέα επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εξαπολύει η Χρυσή Αυγή,  με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στα εγκαίνια της Agrotica.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, σχολιάζοντας φωτογραφία που απεικονίζει τον δήμαρχο να κοιμάται την ώρα των εγκαινίων της έκθεσης, η Περιφερειακή Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του  κόμματος, δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει μία ακόμα επίθεση ανάλογη του επιπέδου της.

Mεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η είδηση θα μπορούσε να είναι για πολλά γέλια, αν η κατάσταση δεν ήταν τραγική. Σε μια εποχή όπου τα προβλήματα γιγαντώνονται και ειδικά στον αγροτικό τομέα οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απόγνωση, ο πλέον γραφικός δήμαρχος όλων των εποχών μετέφερε το κρεβάτι του στα εγκαίνια της Agrotica»

Και συνεχίζει:

«Έχει κουράσει ο δήμαρχος του “τίποτα”, που απασχολεί τη επικαιρότητα μόνο με τα φαιδρά του καμώματα και τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του. Η Θεσσαλονίκη μας αξίζει κάτι καλύτερο από έναν νυσταλέο 72χρονο που αρέσκεται να το παίζει τζόβενο. Στο κάτω κάτω αν αισθάνεται τόσο κουρασμένος δεν έχει παρά να μας κάνει τη χάρη και να μας αδειάσει τη γωνιά μια ώρα αρχύτερα, αφού έτσι κι αλλιώς η συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές μόνο ως “τυπική” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Η πολιτική συντριβή του θεωρείται δεδομένη και δε θα βρίσκει ούτε την ψήφο του».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα