«Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

Παίκτης της Φούλαμ με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός ανακοινώθηκε πριν από λίγο επίσημα από την αγγλική ομάδα, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν στα ταμεία τους από τη μεταγραφή αυτή περίπου 15 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τους Πειραιώτες, το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τον αγγλικό σύλλογο! Αν και οι Λονδρέζοι δεν ανακοίνωσαν ποσά το συμβόλαιο του 26χρονου φορ θα του αποφέρει 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Μήτρογλου στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στη Φούλαμ και την Premier League, υποστήριξε πως πριν πάρει την τελική του απόφαση ρώτησε τον Καραγκούνη, ο οποίος του είπε τα καλύτερα για τη νέα του ομάδα, ενώ σημείωσε πως ανυπομονεί να δουλέψει με τον νέο του προπονητή Ρενέ Μιούλενστεν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην Premier League και ειδικά στη Φούλαμ, μια ομάδα που είναι από τις κορυφαίες της κατηγορίας», υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα της λονδρέζικης ομάδας ο Μήτρογλου και πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της νέας μου ομάδας. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από το πόσο πολύ με ήθελαν και πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τον Ρενέ Μιούλενστεν. Ξέρω ότι έχει σπουδαία εμπειρία στο ποδόσφαιρο, μου εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει και είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί του. Επίσης, μίλησα με τον Γιώργο Καραγκούνη πριν έρθω και μου είπε τα καλύτερα λόγια για τη Φούλαμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα