Αυτό είναι το νέο «Μπερναμπέου»

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό θα είναι το νέο «στολίδι» της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, παρουσίασε σήμερα εικόνες από το πώς θα διαμορφωθεί το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά την ανακατασκευή που έχει προγραμματιστεί να γίνει.

Μεταξύ άλλων το γήπεδο της Ρεάλ θα αποκτήσει οροφή που θα κλείνει εντός 15 λεπτών, ξενοδοχείο, εμπορικό κέντρο, αλλά και νέο μουσείο. Το συνολικό κόστος των εργασιών υπολογίζεται στα 400 εκατ. ευρώ.

«Είναι για μας μία νέα πρόκληση. Θέλουμε να κάνουμε το ‘Μπερναμπέου’ το καλύτερο στάδιο στον κόσμο. Θα πρόκειται για ένα μοντέρνο γήπεδο, που θα συνδυάζει την αισθητική με την τεχνολογία», τόνισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ και πρόσθεσε: «Πέρα από τα αγωνιστικά κέρδη, το νέο στάδιο θα φέρει αύξηση της τάξεως των 30% ετησίως στο σύλλογο από την εκμετάλλευσή του. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αυξάνουμε την κληρονομιά του συλλόγου μας. Το νέο ‘Μπερναμπέου’ θα ενισχύσει την εικόνα του συλλόγου, τη φήμη του παγκοσμίως και θα μας κάνει να νιώσουμε περήφανοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα