Mπαλτάκος για Βοτανικό: «Χλωμό το βλέπω»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης κλήθηκε να μιλήσει ο νομικός Τάκης Μπαλτάκος.

Τον ρώτησαν για την υπόθεση του Σιαμπάνη, για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Βοτανικό.

Η άποψή του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι είχε διατελέσει χρόνια στους «πράσινους» και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, αλλά και την τακτική που θα ακολουθήσουν οι διάφορες πλευρές που εμπλέκονται στον Παναθηνα¨ϊκό.

«Χλωμό το βλέπω το όλο θέμα. Για να γίνει το γήπεδο θα πρέπει να εγκρίνει τους όρους η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Αν τους απορρίψει, δεν θα γίνει τίποτε απολύτως. Αυτή τη στιγμή πηγαίνει 50-50 το θέμα. Οι όροι μέχρι στιγμής δεν είναι αυτοί που θέλει το σωματείο» σχολίασε ο κ.Μπαλτάκος.

Ακόμη πρότεινε συνασπισμό Άρη και ΠΑΟΚ εκτός γηπέδων για να αντιμετωπίσουν την Αθήνα, λέγοντας: ««Αυτό που με απασχολεί βλέποντας την Βόρεια Ελλάδα και κυρίως τη Θεσσαλονίκη, είναι πως η πόλη έχει αδικηθεί για δεκαετίες. Αγνοείται η Θεσσαλονίκη. Όταν συμβαίνει αυτό, θεωρώ πολυτέλεια το να ανταγωνίζονται οι ομάδες έξω από το γήπεδο. Υπενθυμίζω πως η κόντρα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είναι μόνο εντός γηπέδων. Όταν όλοι λέμε πως μας αδικεί η Αθήνα, δεν μπορεί να μαλώνετε εσείς έξω από το γρασίδι. Αυτό είναι λάθος. Ξέρω πολύ καλά και τους πολιτικούς, υπάρχουν ικανά άτομα όπως ο κ. Καράογλου, ο οποίος όμως δεν έχει αρμοδιότητες. Αντί η πόλη να συνασπίζεται και να τους βοηθάει, κάνει το αντίθετο. Η διαμαρτυρία δεν φτάνει καν στην Αθήνα. Στο χόρτο να υπάρχει διαχωρισμός, αλλά ΠΑΟΚ και Άρης πρέπει να συσπειρωθούν εκτός γηπέδου ενάντια του κατεστημένου. Παραξενεύονται οι παράγοντες των συλλόγων της Αθήνας και λένε ”πού πετάχτηκε τώρα ο ΠΑΟΚ;”. Πρέπει η πόλη να στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται».

Τέλος χαρακτήρισε «τρικ» την υπόθεση με τον Μάριο Σιαμπάνη: «Είπα και στην εκπομπή του κ. Θωμαΐδη πως με τις λίγες γνώσεις που έχω επί του θέματος δεν βλέπω να βγαίνει κάτι. Για τον ΠΑΟΚ είναι… μηδέν. Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν νομίζω να αργήσει το θέμα αυτό, δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Επικοινωνιακό τρικ το βλέπω εγώ όλο αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα