Ένα παρατηρητήριο για να περνάει η ώρα

Προσπαθούν να αλλάξουν το status quo με την ίδρυση Παρατηρητηρίου Δημοσιότητας στο ΚΙΝΑΛ - Πιστεύουν ότι θα πετύχουν κάτι;

Πρώτα, ξύπνησαν με μεγάλη καθυστέρηση. Όταν πλέον είχαν συνηθίσει ακόμη και οι τηλεθεατές τον αποκλεισμό των εκπροσώπων του ΚΙΝΑΛ από τις ενημερωτικές εκπομπές.

Και τώρα που ξύπνησαν, προσπαθούν να αλλάξουν το status quo με την ίδρυση Παρατηρητηρίου Δημοσιότητας.  Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χρηστίδης, ισχυρίζεται ότι με βάση αυτό το παρατηρητήριο θα δημοσιοποιούν στοιχεία, ενημερώνοντας τους πολίτες για την πολιτική πολυφωνία. Χαρακτηριστικά τονίζει: «Επαναλαμβάνουμε ότι δεν διεκδικούμε ειδική μεταχείριση, δεν διαπραγματευόμαστε απολύτως τίποτα, δεν διαμαρτυρόμαστε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε αποσιώπηση και διαστρέβλωση των θέσεών μας. Απαιτούμε να ακούγεται η φωνή όλων. Είναι συνταγματικό δικαίωμα».

Αλήθεια, στο ΚΙΝΑΛ πιστεύουν ότι θα πετύχουν κάτι; Διότι το πιθανότερο είναι ότι τα αποτελέσματα του Παρατηρητηρίου Δημοσιότητας να μην τα δημοσιεύουν ούτε οι δικές τους ιστοσελίδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα