Προδομένος ο Κλάτενμπεργκ παίρνει μέτρα για τον ρουφιάνο

Προδομένος αισθάνεται ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ από κάποιους διαιτητές, καθώς είδε να δημοσιοποιείται η αντιπαράθεση που είχε με τον Σιδηρόπουλο για το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ την 9η αγωνιστική, στο οποίο υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ στην αρχή της φάσης από τον Τσόλακ.

Ενώ λοιπόν έκανε μια τηλεδιάσκεψη με όλους τους διαιτητές της αγωνιστικής, ώστε ν’ ακούει τις απόψεις του, η ύπαρξη… ρουφιάνου που τα έβγαλε έξω όλα χαρτί και καλαμάρι, τον οδήγησε στην απόφαση να γυρίσει πάλι στις τηλεδιασκέψεις ανά ματς και μόνο αν υπάρχουν θέματα προς συζήτηση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μιλάει μόνο με τον διαιτητή τού κάθε ματς, ως μέτρο αντιμετώπισης των διαρροών.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, που ήταν διαιτητής της αναμέτρησης (με VAR τον Σκουλά), είχε πει στον Κλάτενμπεργκ: «Εσύ δεν μας έλεγες πως δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στο Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης με Λισγάρα και Χασάν»; Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής απάντησε ότι ήταν διαφορετική εκείνη φάση, ο διάλογος συνεχίστηκε με ένταση και τον κορυφαίο Έλληνα ρέφερι να είναι εκείνος που αντέδρασε περισσότερο από κάθε άλλον, μέχρι να ακουστεί το «boolshit!» του Κλάτενμπεργκ, επιμένοντας ότι πρόκειται για επιθετικό φάουλ.

Ο Άγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ μπορεί να περίμενε την κόντρα με κάποιον διαιτητή, αλλά όχι και το ρουφιανιλίκι. Έτσι, πήρε τα μέτρα του…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα