Δεν τον πάνε τον Τσακλόγλου στο υπουργείο Εργασίας

Τι γίνεται στο υπουργείο Εργασίας και έχει χωριστεί στα... δύο

Χωρισμένοι στα δύο μαθαίνω ότι είναι στο υπουργείο Εργασίας. Από τη μία είναι ο υπουργός και η μία υφυπουργός, και από την άλλη ο έτερος υφυπουργός, ενώ η γραμματέας περιμένει προσεκτικά το πού θα καταλήξει η μπίλια. Μάλλον σας έβαλα δύσκολα.

Πάμε, λοιπόν, να ξετυλίξουμε το κουβάρι. Οι σχέσεις του υπουργού Γιάννη Βρούτση και της υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας, Δόμνας Μιχαηλίδου, είναι κάτι παραπάνω από άριστες. Όπως διαπίστωσαν προσφάτως ακόμη και οι πιο αδαείς στην ενημέρωση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Έλα, όμως, που διαπίστωσαν και κάτι άλλο οι βουλευτές της αντιπολίτευσης. Ότι το δίδυμο δεν… έπαιζε τον άλλον υφυπουργό, τον Πάνο Τσακλόγλου.

Ίσως ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν την εντολή του Μαξίμου, ότι ο Τσακλόγλου θα ασχοληθεί με το ασφαλιστικό και οι άλλοι ούτε να τολμήσουν να ρωτήσουν τις όποιες αλλαγές ετοιμάζει ο κύριος καθηγητής. Επίσης, όπως έμαθα, το δίδυμο δεν είδε με καλό μάτι τις συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις της γενικής γραμματέως Εργασίας, Άννας Στρατινάκη, τις πρώτες ημέρες του lockdown. Και αυτή από το Μαξίμου είχε πάρει εντολές. Α, να ενημερώσω τον κύριο υπουργό ότι όποιος είναι υπεύθυνος για την ιστοσελίδα του υπουργείου Εργασίας έχει ξεχάσει να αναρτήσει πως υπάρχει κι άλλος υφυπουργός, εκτός της Μιχαηλίδου. Μην το πάρουν χαμπάρι στο Μαξίμου και βρει τον μπελά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα