«Σημαντικό που επέστρεψαν Φαν Πέρσι, Ρούνεϊ»

Η κρυφή ελπίδα που υπήρχε στους φίλους του Ολυμπιακού ότι δεν θα προλάβουν ο Ρούνεϊ και ο Φαν Πέρσι να είναι έτοιμοι στους δύο αγώνες του Champions League, μάλλον πρέπει να ξεχαστεί εντελώς αφού το «καυτό» επιθετικό δίδυμο της Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις προπονήσεις και μάλιστα αγωνίστηκε χθες στο νικηφόρο ματς κόντρα στην Κάρντιφ.

Ο Ολλανδός επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» σκόραρε με κοντινή κεφαλιά δείχνοντας ότι θα επιστρέψει σύντομα στα αγωνιστικά του στάνταρ.

Όπως ήταν λογικό, αυτή η εξέλιξη έφερε μετά από καιρό χαμόγελα στον Ντέιβιντ Μόγιες που μάλιστα εξέφρασε την ικανοποίησή μετά το 2-0 επί της Κάρντιφ.

«Είναι σημαντικό που τους έχουμε πίσω. Έχουν μείνει πίσω από άποψη ρυθμού αγώνων αλλά συνεχίζουμε να “χτίζουμε” πάνω τους. Όπως και στον Μάτα. Ανυπομονώ να τους δω και τους τρεις μαζί στο γήπεδο».

Με την περίπτωση του Ισπανού δεν ασχολείται σοβαρά ο Ολυμπιακός αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κόντρα στους «ερυθρολεύκους».

«Θεωρώ ότι τα πήγε πολύ καλά. Είχε συμμετοχή στο γκολ, μερικές πολύ καλές στιγμές και μάλλον είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε».

Το θέμα είναι ότι η μέχρι πρότινος κατακερματισμένη ψυχολογία στο «στρατόπεδο» των «κόκκινων διαβόλων» βελτιώνεται αισθητά, γεγονός που δεν αποτελεί και το πιο αισιόδοξο μήνυμα εν όψει των δύο αγώνων (25/2 και 19/3).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα