Oλυμπιακός: Ο Μαρτίνς κόντρα στην Πόρτο απέναντι σε Κονσεϊσάο και… Βίλας Μπόας

Μπλέξανε τρεις Πορτογάλοι προπονητές στην 6η αγωνιστική του Champions League στον όμιλο του Ολυμπιακού που θα κρίνει την συμμετοχή μιας ομάδας (του Ολυμπιακού ή της Μαρσέιγ) στους «32» του Europa League.

Η Πόρτο του Κονσεϊσάο (που ήδη έχει προκριθεί στους «16» του Champions League μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Μασσαλία και την δική της ισοπαλία με την Σίτι) δεν θα είναι αδιάφορη με τους «ερυθρόλευκους» στο Καραϊσκάκη.

Πρώτον, διότι ο Κονσεϊσάο (εκτός από το παρελθόν με τον ΠΑΟΚ) έχει καλή σχέση με τον Βίλας Μπόας της Μαρσέιγ η οποία έχει άμεσο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα του αγώνα, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα πάρει κι εκείνη αποτέλεσμα από την -επίσης αδιάφορη- Σίτι.

Πάντως, χθες βράδυ στο «Ντραγκάο» ο Κονσεϊσάο …πέταξε το γάντι στον Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος μετά το 0-0 ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

Το γεγονός (του εκνευρισμού του Γκουαρντιόλα) δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ρώτησαν σχετικά τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο κόουτς της Πόρτο απάντησε: “Ήταν εκνευρισμένος ο Γκουαρδιόλα; Κι εγώ θα ήμουν εκνευρισμένος αν δεν νικούσα με την ομάδα και το μπάτζετ που έχει”, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Πόρτο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα