Άρχισαν τα όργανα… «Αλαφούζο, πούλα»!

Πάλι στην απ’ έξω ο Παναθηναϊκός. Πέντε ματς δίχως νίκη. Ποτέ στην ιστορία του δεν είχε τέτοιο μασκαραλίκι ο Παναθηναϊκός. Μην το κουράζουμε το πράγμα. Άπαξ και ο Παπαπέτρου είχε σφυρίξει ένα λεπτό πριν το λήξη, σήμερα όλος ο Παναθηναϊκός θα μιλούσε για νέα εποχή Μπόλονι και άλλες τέτοιες παπαριές.

Και με τον Γιαννάκη τον Αλαφούζο, τι χαμπάρια; Άπαξ και ρίξεις μια ματιά στα social media, αλλά και στα σχόλια, γίνεται χαμός. «Πούλα, Αλαφούζο». Φοβερά πράγματα.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά ως τραγωδία και τη δεύτερη ως φάρσα, που είπε κι ο Μαρξ. Το 2008 έδιωξαν τους Βαρδινογιάννηδες με το «πούλα» και τώρα το λένε για τον Αλαφούζο. Τραγωδία.

Κι άπαξ και δεν υπήρχε αγοραστής, κανένας δεν θα το έγραφε αυτό το πράγμα. Διότι με το «πούλα» στους Βαρδινογιάννηδες, τους ανάγκασαν να πουλήσουν. Κι ήρθε ο Αλαφούζος στα πράγματα κι ο Παναθηναϊκός δεν λέει να σηκώσει κεφάλι.

«Πούλα» σου γράφουνε. Να πουλήσει σ’ αυτόν τον Μάρκο Δρακωτό από το Αμέρικα. Μάλιστα. Να πουλήσει τώρα που ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή να φτιαχτεί το νέο γήπεδο; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Κανένας τυχαίος είναι ο Αλαφούζος; Μέσα στην επιχειρηματικότητα μεγάλωσε. Χρήμα με ουρά. Και θα δώσει τα κλειδιά στον Δρακωτό; Έχει χρήμα ο Βοτανικός κι ας είναι στο νοίκι ο Παναθηναϊκός.

Τώρα, θα πεις, ρε, μάστορα και με τι ομάδες θα πορευτεί ο Αλαφούζος; Με τον Ζαγαρίτη και τον γερο-Μαουρίτσιο; Σάμπως θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν ο Γιάννης;

Μέχρι να έρθει αυτό το Χ με το Βόλο, όλοι τα έβαζαν με τους παίκτες. Μέχρι καις το αεροδρόμιο πήγανε και τους περιμένανε να γυρίσουν από το Ηράκλειο να τους τα χώσουνε.

Τώρα, άλλαξαν τα πράγματα, μάστορα. Κι ο τελευταίος κατάλαβε ότι ο Αλαφούζος έτσι θα το πάει το έργο, μέχρι που να μπει στο Βοτανικό. Γι αυτό πήρε και τον Μπόλονι που άπαξ και τον απολύσει θα του δώσει αποζημίωση 100.000 ευρώ. Μπάμπη Τεννέ τον έκανε τον Ρουμάνο.

Γι αυτό κι ο κόσμος του Παναθηναϊκό άρχισε να γράφει «πούλα». Μέχρι κι ο Βασιλαράς το έγραψε στο sdna, όχι μόνο οι οπαδοί. «Πούλα», σου λέει, δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα. Το Αλαφουζοτεχνείο, βέβαια, το χαβά του. Φταίξει οι παίκτες.

Έτσι είναι. Δεν γίνεται να φέρνουμε ισοπαλία με το Βόλο. Και πάλι καλά που δεν έχασε σου λέω εγώ. Κι άπαξ ακούς τον προπονητή να σου λέει ότι αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο, χαίρετε κι αντίο. Γι αυτό ήρθες, μάστορα. Για να μην γίνονται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα