Μπενφίκα: Πούλησε τον Ντίαζ στη Σίτι με 60 εκατ. ευρώ και με «ζεστό» χρήμα, ο Σεμέδο να ετοιμάζεται…

Η Μπενφίκα ανανέωσε το ενδιαφέρον της για τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού, μετά την πώληση στην Μάντσεστερ Σίτι του Ρούμπεν Ντίαζ, με, μάλιστα, απ ευθείας παραδοχή από τον ίδιο τον προπονητή της Ζόρζε Ζεσούς.

Μετά την εντός έδρας νίκη των «αετών» επί της Μορεϊρένσε με 2-0, ο Ζεσούς το δήλωσε καθαρά ότι θα κινηθεί για δυο στόπερ, με τον Νικολάς Οταμέντι και τον Ρούμπεν Σεμέδο να αποτελούν τους πρωταρχικούς στόχους.

Μάλιστα, ο 68 αχρονος τεχνικός τόνισε ότι ο άσος του Ολυμπιακού γνωρίζει τι θέλει μετά και την προηγούμενη συνεργασία τους στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι δηλώσεις του:

«Ο Ντίας έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με εμάς. Πλέον θέλουμε να αποκτήσουμε δύο στόπερ. Ο Οταμέντι έχει δείξει την αξία του στην Πόρτο και μέχρι πρότινος ήταν βασικός στη Σίτι, είναι ένας παίκτης που μου αρέσει. Αλλά ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να καταλάβει ότι έχω εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με την Μάντσεστερ Σίτι. Αν είναι ο Οταμέντι ο παίκτης που θα αποκτήσουμε, θα πρέπει να προσαρμοστεί. Ο Σεμέδο έχει συνεργαστεί ήδη έναν χρόνο μαζί μου και ξέρει τι θέλω»,

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα