Απειλή με… τούβλο και αστυνομία!

Μπορεί να μιλάμε για ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ωστόσο και από αυτό φαίνεται πως δεν λείπουν τα ακραία φαινόμενα. Ο λόγος για την Premier League και τη Σουόνσι, στην προπόνηση της οποίας εκτυλίχθησαν απίστευτα σκηνικά που δεν υπάρχουν όμοιά τους στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Daily Mail», στην προπόνηση της Παρασκευής τα πνεύματα ανάμεσα στον Τσίκο Φλόρες και τον Γκάρι Μονκ οξύνθηκαν ιδιαίτερα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο ποδοσφαιριστές να πιαστούν στα χέρια και ο πρώτος να απειλήσει τον δεύτερο κρατώντας… τούβλο! Μάλιστα, το σώου είχε και συνέχεια, αφού στο προπονητήριο της Σουόνσι κατέφθασε η αστυνομία που κλήθηκε από κάποιον παρευρισκόμενο, ωστόσο δεν χρειάστηκε τελικώς να επέμβει.

Από πλευράς της αγγλικής ομάδας, πάντως, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου που ανέφερε: «Ο Τσίκο Φλόρες και ο Γκάρι Μονκ αντάλλαξαν κάποιες λέξεις, κάτι που δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο στις προπονήσεις σε αυτή τη χώρα. Δεν υπήρχαν όμως απειλές μεταξύ τους. Είναι απολύτως κατανοητό κάποιος από το πλήθος να καλέσει την αστυνομία, η οποία θεώρησε ότι δεν υπήρχε λόγος να επέμβει. Το θέμα θεωρείται λήξαν».

Ενώ από την αστυνομία τόνισαν: «Η αστυνομία κλήθηκε στο προπονητικό κέντρο στη 1:30, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι της Σουόνσι μίλησαν μαζί της και δεν χρειάστηκε να επέμβει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα