Χαμός με Λημνιό στην Super League: Σε απομόνωση οι διεθνείς ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ! Εφτά διεθνείς έμειναν στην Αθήνα

Σε απομόνωση μπήκαν οι διεθνείς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού που ήταν με την Εθνική ομάδα στα παιχνίδια του Nations League εξαιτίας του εντοπισμού του κρούσματος  με κορωνοϊό του Λημνιού.

Οι Πέτρος Μάνταλος, Στράτος Σβάρνας και Μιχάλης Μπακάκης δεν προπονήθηκαν ούτε την Δευτέρα, αλλά δεν θα προπονηθούν ούτε σήμερα, Τρίτη.

Οι διεθνείς της ΑΕΚ θα κάνουν τεστ αυτή την φορά από την ΑΕΚ, το πρωί της Τετάρτης και θα περιμένουν ως το απόγευμα που αναμένονται τα αποτελέσματα.

Αν έχουν βγει μέχρι τις 18.30 που είναι προγραμματισμένη η προπόνηση και είναι αρνητικά θα γυμναστούν.

Το ίδιο συνέβη και στον Παναθηναϊκό όπου μόνοι τους προπονήθηκαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης. Κι αυτό κατόπιν εισήγησης (για προληπτικούς λόγους) από το ιατρικό τιμ των «πράσινων» έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από το τεστ κορωνοϊού στο οποίο θα υποβληθούν.

Σε περιορισμό βρίσκεται κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης  στον ΠΑΟΚ λόγω της συγκατοίκησής του με τον Δημήτρη Λημνιό, στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν αρνητικός στο τεστ που υποβλήθηκε, αλλά για προληπτικούς λόγους θα εξεταστεί ξανά το πρωί της Τετάρτης (09.09).

Οι Γιαννούλης , Μιχαηλίδης , Τζόλης , Ίνγκασον που επέστρεψαν από διεθνείς υποχρεώσεις έχοντας αρνητικο τεστ Covid 19 προπονήθηκαν ατομικά και θα υποβληθούν σε νέο τεστ – όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα βάσει πρωτοκόλλου τέλεσης αγώνων – την Τετάρτη (09.09).

Οι Μπαλογιάννης , Τσιγγάρας εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ που έκαναν μετά την επιστροφή τους από την Εθνική Ελπίδων,  προπονήθηκαν ατομικά σε διαφορετική ώρα απο την υπόλοιπη ομάδα.

Παράλληλα, όμως όσοι διεθνείς ήρθαν στην Αθήνα με την Εθνική Ελλάδος  δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό!

Ο λόγος για τους Κουλούρη, Σιόβα, Σταφυλίδη, Λαμπρόπουλο, Κυριακόπουλο, Παυλίδη και Ρότα, οι οποίοι δεν μπορούν να αναχωρήσουν για τις ομάδες τους κατόπιν σχετικής εντολής του ΕΟΔΥ.

Οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν χθες, με την άφιξή τους από την Πρίστινα, σε τεστ κορονοϊού, αλλά για να τους επιτραπεί να αναχωρήσουν από την Αθήνα θα πρέπει να υποβληθούν σε νέο τεστ, πιθανότατα αύριο. Αν αυτά είναι αρνητικά, θα τους δοθεί η άδεια να ταξιδέψουν.

Την ταλαιπωρία απέφυγαν ο Μπάρκας, που έφυγε χθες για την Σκωτία, αλλά και οι Ζέκα, Φούντας και Μπακασέτας, που δεν γύρισαν στην Αθήνα αλλά έφυγαν με πτήσεις από την Πρίστινα για τις ομάδες τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα