Προτεραιότητα η επανένταξη του Μήτρογλου

Τετ-α-τετ με τον Κώστα Μήτρογλου είχε μετά την προπόνηση της Κυριακής ο Μίτσελ. Ο 25χρονος επιθετικός έπαιξε βασικός κόντρα στον Λεβαδειακό, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, όμως δεν είχε καλή απόδοση.

Μάλιστα, ο Ισπανός είχε παραδεχτεί μετά τον αγώνα πως ίσως ήταν λάθος να τον βάλει στην αρχική ενδεκάδα. Ο Μίτσελ όμως θέλησε να μιλήσει με τον στράικερ και να μάθει πως ένιωσε ο ίδιος κατά την επιστροφή του. Εξάλλου είναι δεδομένο πως ο Μήτρογλου αποτελεί βασικό γρανάζι της επίθεσης των «ερυθρόλευκων» και ο 51χρονος τεχνικός προσπάθησε να τον ανεβάσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Πάντως, δεν υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός για την απόδοσή του, καθώς μετά από 1,5 μήνα αποχής είναι λογικό να μην έχει τη φόρμα και την εκρηκτικότητα που είχε στην αρχή της σεζόν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον κεντρικό αμυντικό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που τους προτείνονται, ώστε να προκριθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Αν, πάντως, δεν βρουν κάτι που να τους κάνει απόλυτα, τότε θα πορευτούν με τους υπάρχοντες παίκτες. Εξάλλου, ο Μίτσελ υπολογίζει πολύ στον Μίγκελ Τόρες, αρκεί βέβαια ο τελευταίος να μην έχει τους τραυματισμούς που έβγαλε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα