Κλάτενμπεργκ: Ένας χρεωκοπημένος ζεν πρεμιέ των 46.000 ευρώ τον μήνα, υποψήφιος αρχιδιαιτητής

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Αν επιλεγεί για αρχιδιαιτητής ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μπορεί να κοστίζει περισσότερα από τον Μέλο με το μέλι Περέιρα. Στην τελευταία του δουλειά στη Σαουδική Αραβία ο Μαρκ τσέπωνε 46.000 ευρώ τον μήνα. Ο Μέλο με το μέλι 22.500 από την ΕΠΟ.

Ολόκληρη ιστορία είναι ο Άγγλος. Κατ’ αρχή, μοστράρεται σαν ζεν πρεμιέ στην Αγγλία. Ζελέ στο μαλλί, όπως οι ποδοσφαιριστές, Πόρσε Μπόξτερ (53.000 ευρώ) και σουλάτσο με γκόμενες, χωρισμένος καθώς είναι μ’ ένα παιδί. Όπως γράφουν τα αγγλικά sites, την Πόρσε την έκαναν λαμπόγυαλο στο Νιουκάστλ, όπου μένει μόνιμα, και κατηγορήθηκε γι’ αυτό η πρώην του, Αντρέα Χόντγκινσον, η οποία και συνελήφθηκε από την Αστυνομία.

Ο Μαρκ κατηγορήθηκε για τζόγο, έκλυτη ζωή, χωρίς ποτέ ν’ αποδειχτεί κάτι σχετικό. Ωστόσο, ο Άγγλος μορφονιός έχει χρέη. Άλλωστε, όπως λέει και το τραγούδι, «οι ωραίοι έχουν χρέη». Ως διαιτητής ήταν να σφυρίξει έναν τελικό Τσάριντι Σιλντ και τον έβγαλαν κυριολεκτικά έξω από τα αποδυτήρια πριν από την έναρξη του ματς. Επειδή είχε χρέη 72.000 ευρώ από μια ηλεκτρική εταιρεία, που δεν τα πήγαινε καλά. Τον έδιωξαν κι από τη διαιτησία, τον επανέφεραν, σφύριξε τιμής ένεκεν ένα ματς, και μετά τελείωσε. Πήγε στη Σαουδική Αραβία για τα πετροδόλαρα.

Τι έκανε στη Σαουδική Αραβία; Τίποτα απολύτως. Τον έδιωξαν κακήν-κακώς, γιατί δεν βελτίωσε το επίπεδο των διαιτητών της χώρας. Φεύγοντας, τόνισε σε δηλώσεις του ότι ήταν απροπόνητοι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα