Μετωπική με Αλαφούζο

Η «φωτιά» που άναψε το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά «Looking for Athens» φαίνεται πως δεν λέει να σβήσει, αφού ο Ολυμπιακός θα κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δίνοντας συνέχεια σε μία κόντρα που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες.

Από τη μία ο Γιάννης Αλαφούζος δεν χάνει ευκαιρία να αφήνει υπονοούμενα σχετικά με την παρασκηνιακή δράση των Περαιωτών και από την άλλη οι νταμπλούχοι Ελλάδας προκαλούν τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» να καταθέσει στοιχεία.

Αυτή τη φορά το αφεντικό των «πράσινων» είπε τα εξής: «Τα τελευταία 15 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 13 Πρωταθλήματα. Κάτι το οποίο είναι άρρωστο. Είναι απίστευτα τα πράγματα που γίνονται με τη διαιτησία στην Ελλάδα. Και υπέρ του Ολυμπιακού και εναντίον των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Είναι απίστευτα. Έχουμε περιπτώσεις όπου σε διαιτητή, ο οποίος σφύριξε κατά την εκτίμηση του Ολυμπιακού εις βάρος του μετά ανατινάχθηκε ο φούρνος του στην Καλαμάτα και έπαψε να είναι διαιτητής. Έχουν δείρει διαιτητές. Και όλα περνούν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Η επίσημη απάντηση του Ολυμπιακού; «Ο Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά “Looking for Athens”, αποφάσισε να εξάγει και εκτός Ελλάδος τις προσωπικές του εμμονές, τα κατάπτυστα ψεύδη και την ατέρμονη εκστρατεία λάσπης, δυσφημώντας και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κινηθεί για μια ακόμα φορά νομικά και θα στείλει τους συκοφάντες στη Δικαιοσύνη», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι «ερυθρόλευκοι».

Είναι εμφανές ότι οι πρωτοπόροι της Super League δεν πρόκειται να αφήσουν τίποτα αναπάντητο και είναι έτοιμοι να τραβήξουν το σκοινί στα άκρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα