Ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο του χαλαρού Ολυμπιακού 1-0 στο Φάληρο

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον χαλαρό Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη 1-0, με γκολ του Μιχάι στο 90΄  κι έσπασε το αήττητο των Πειραιωτών, παραμένοντας δεύτερος ενόψει του «τελικού» της Τετάρτης με την ΑΕΚ με αέρα τριών πόντων.

Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε στα 43 ματς, όμως στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, οι Πειραιώτες δεν έδειξαν να τους απασχολεί , κάνοντας πρόωρα σκέψεις για την Ευρωπαϊκή μάχη με τη Γουλβς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο πρώτο μισό ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό. Μόλις στο 3′ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Μπίσεσβαρ έκανε ωραία πάσα στον Τζόλη, εκείνος έκανε αριστερό σουτ που κόντραρε στον Σεμέδο. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπίσεσβαρ μπήκε μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα. Στο 14′ o Ροντρίγκο έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Μπίσεσβαρ με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Σα.

Στο 32′ είχαμε την πρώτη και μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Η φάση ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, η κεφαλιά του Σεμέδο χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μασούρας επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 41′ ο Ακπομ έδωσε βεβιασμένα στον Μπίσεσβαρ και εκείνος έκανε με την μία του σουτ που μπλόκαρε ο Σα. Στο 43ο λεπτό, το μακρινό δυνατό σουτ του Μαουρίσιο, έδιωξε σε κόρνερ ο Σα.

Στο 58′ ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του στο δεύτερο μέρος. Ο Μπίσεσβαρ έστρωσε στον Γιαννούλη, εκείνος πλάσαρε όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σα. Οκτώ λεπτά αργότερα, νέα ευκαιρία για τον Δικέφαλο. Ο Ροντρίγκο έδωσε στον Μπίσεσβαρ όμως το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ. Η πρώτη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 74ο λεπτό. Η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Τσιμίκα και το αδύναμο σουτ του Ελ Αραμπί μπλόκαρε ο Πασχαλάκης. Τέσσερα λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ αλλά η κεφαλιά του Χασάν πέρασε άουτ.

Το γκολ που έψαχνε ο ΠΑΟΚ το βρήκε με την εκπνοή και έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού. Η φάση ξεκίνησε από ωραία συνεργασία Ροντρίγκο-Μαουρίσιο, ο Βραζιλιάνος μέσος έδωσε κάθετα στον μπακ του Δικεφάλου, εκείνος μπήκε μέσα στην περιοχή και έβγαλε ωραία σέντρα και ο Μιχάι στο δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σα. Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Ραντζέλοβιτς έκανε την ωραία σέντρα, ο Χασάν με σουτ στην κίνηση ανάγκασε τον Πασχαλάκη να εκτιναχθεί και να στείλει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 95′ ο Ολυμπιακός είχε κι άλλη ευκαιρία, όμως ο Χασάν που ήταν πεσμένος στο έδαφος και έβαλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και σωστά το γκολ ακυρώθηκε.

Ο Μανούχος άφησε με παράπονα τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκας , Γκιλιέρμε (62′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά , Βαλμπουενά (86′ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (62′ Μπρούνο), Αραμπί (77′ Χασάν)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ινγκασον (46′ Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (79′ Εσίτι), Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (72′ Στοχ), Τζόλης (79′ Λημνιός), Ακπομ (59′ Σφιντέρσκι).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα