Ο μόνος με μάσκα και γάντια

Μέχρι και θερμομέτρηση γινόταν στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, διότι ήθελαν να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο μόνος που το έπραξε στον απόλυτο βαθμό ήταν ο Γιώργος Στράτος. Φορούσε μάσκα και γάντια καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέλευσης. Ο μόνος στην αίθουσα. Και φυσικά έγινε αντικείμενο συζήτησης.

Ο εξ Γαρδικίου ορμώμενος δικηγόρος, δημοσιογράφος και παράγοντας, ωστόσο, δεν έδωσε σημασία στα σχόλια. Εδώ που τα λέμε, έχει το άγχος του για την επόμενη μέρα της Ξάνθης.

Σε ένα από τα πηγαδάκια, πάντως, έλεγαν ότι οι Τρικαλινοί έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τους Γαρδικιώτες. Τους θεωρούν πολύ έξυπνους και ιδιαίτερα επιτυχημένους σε όποιον τομέα και αν δραστηριοποιηθούν.

Το Γαρδίκι είναι χτισμένο σε μεγάλο υψόμετρο. Πιο ψηλά και από το Περτούλι. Τους κατοίκους του, μάλιστα, τους αποκαλούν οι Τρικαλινοί «κίτρινη φυλή». Ίσως έτσι εξηγείται και η αδυναμία του Στράτου στην ΑΕΚ, που του κόστισε τη θέση του στον Παναθηναϊκό τα χρόνια παντοδυναμίας του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τότε που οι οργανωμένοι του «τριφυλλιού» τον αποκαλούσαν «έποικο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα