Οι «τακτικές» Βαγγέλη και ο «Αλέκος» του Τζώρτζογλου για Κούγια

Ακόμα και στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ κατάφερε ο Νίκος Βακάλης και εξόργισε όσους τον στήριζαν έως τώρα στη θέση του αναπληρωτή προέδρου. Ο Βακάλης απέφυγε να ορίσει εκπρόσωπο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου αν και δέχθηκε πολλές προτροπές από τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου. «Θα είμαι εγώ. Δεν χρειάζεται άλλος», απαντούσε ο αναπληρωτής του Βαγγέλη Γραμμένου. Έτσι, οι δύο θέσεις έμειναν κενές. «Ούτε τον ρόλο του δεν καταλαβαίνει», σχολίαζαν στη ΓΣ για τον Νικόλα κι εξέφραζαν τη βεβαιότητα πως δεν ήθελε να εμφανίσει άλλον Σαμιώτη για να μη βάλει κάποιος σε σκέψεις για αντικατάστασή του στην ΕΠΣ. Στην ΕΠΟ, βέβαια, ο Βακάλης δεν έχει μέλλον, αν και το παλεύει μήπως σωθεί την τελευταία στιγμή.

Ο άλλος πρωταγωνιστής της ΓΣ ήταν ο Νίκος Τζώρτζογλου. Από τη στιγμή που πήρε τον λόγο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, το έριξε στην πλάκα εις βάρος του Αλέξη Κούγια. Τον αποκαλούσε διαρκώς Αλέκο και όλη η αίθουσα γελούσε, επειδή καταλάβαινε ότι ο πανύψηλος δικηγόρος στράβωνε με την προσφώνηση.

«Έχω έναν κουμπάρο που είναι έξω καρδιά. Τρελαίνεται μόνο όταν τον λες Αλέκο», εξηγούσε ο Τζώρτζογλου μετά τη συνέλευση το κίνητρό του. Αν, πάντως, στόχευε στην απομάκρυνση του Κούγια από τον χώρο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου τα κατάφερε διότι μέσα σε λίγα λεπτά ο δικηγόρος αποχώρησε από την αίθουσα και επέστρεψε έπειτα από δύο ώρες για την ψηφοφορία. Με την ίδια φράση να τον συνοδεύει: «Έλα, Αλέκο…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα