Χάνει και με κόσμο και χωρίς

Ο ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό και με κόσμο και χωρίς κόσμο. Η γεύση για τον «δικέφαλοι του βορρά» ήταν ίδια. Όμως ο Μάκης Γκαγκάτσης ψάχνει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι και αναζητά τρόπους και αφορμές για να επιτεθεί στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η καλύτερη συνταγή αποπροσανατολισμού, όταν τρως στον αγωνιστικό χώρο τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη.

Το μόνο που δεν έχει πει ο Χρυσοστομάκης είναι ότι ο Αυγενάκης πήρε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και το έδωσε στον Ολυμπιακό. Λες και ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και δεν βλέπει τα χάλια της ομάδας από το καλοκαίρι. Τότε που οι ευρωπαϊκές σφαλιάρες έπεφταν η μία μετά την άλλη. Και χωρίς… παρεμβάσεις Αυγενάκη.

Φαγώθηκαν οι ομάδες της Super League1 να υπάρξει μικρή μερίδα φιλάθλων στους αγώνες πρωταθλήματος. Η Πολιτεία είπε ότι θα εξετάσει το θέμα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία του εγχειρήματος. Κι έρχεται ο Μάκης και θέτει ζήτημα ισονομίας. Να πάει, δηλαδή, κόσμος στα γήπεδα, αλλά όχι στα αντίστοιχα με τις δύο πρώτες αγωνιστικές ματς του δευτέρου γύρου.

Το πρόβλημα, δηλαδή, θα είναι αν θα έχει 5.000 οπαδούς του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης» στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα δημιουργήσουν συνθήκες για να χάσει ο «δικέφαλος του βορρά». Αυτό θέλει να μας πει ο Μάκης.

Τα πήρε δικαιολογημένα ο Αυγενάκης και ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει η διοργανώτρια να πει αν όντως η απόφαση για κόσμο στους αγώνες είναι ομόφωνη, αν όντως θέλει να προχωρήσουν μαζί σοβαρά και οργανωμένα, αναλαμβάνοντας όλοι ένα κομμάτι ευθύνης. Και η διοργανώτρια Αρχή και η πολιτική ηγεσία. Καθαρές κουβέντες.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα