Καθιερώνονται οι τηλεδιασκέψεις, γκρινιάζουν οι παράγοντες της ΕΠΟ

Ο κορωνοϊός έδειξε τον δρόμο στην ΕΠΟ για τον περιορισμό των εξόδων. Μπροστά στην ανάγκη να τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης από τη φονική ασθένεια, ο Γραμμένος και οι συνεργάτες του άρχισαν να συνεδριάζουν μέσω τηλεδιασκέψεων.

Μόνο που μέσα από την τηλεδιάσκεψη κάποιοι στο πάρκο Γουδή έριξαν την ιδέα να παραμείνει το καθεστώς και μετά την επιστροφή στην κανονικότητα. Με το επιχείρημα ότι έτσι θα εξοικονομηθούν πάρα πολλά χρήματα. Για τις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής ξοδεύονται ευρώπουλα σε ξενοδοχεία, φαγητά και εισιτήρια. Είναι πολλά τα έξοδα που επιβαρύνουν την ΕΠΟ. Ειδικά σε περιόδους που απαιτούνται αρκετές συνεδριάσεις. Μέσω των τηλεδιασκέψεων, όλα αυτά τα χρήματα θα μπορούν να καλύψουν άλλες ανάγκες. Να κλείσουν τρύπες.

Φυσικά, θα ακουστούν ενστάσεις. Για πολλά από τα μέλη της Εκτελεστικής οι συνεδριάσεις της ΕΠΟ είναι μία διαφυγή από τη ρουτίνα. Απολαμβάνουν τα ταξίδια, τις μαζώξεις σε ταβέρνες, αλλά και τις προσωπικές επαφές. Ο καθένας, άλλωστε, έχει το δικό του κονέ στην Αθήνα. Είτε μέσα στην ομοσπονδία με κάποια διορισμένη κουμπάρα ή μακρινή συγγένισσα, είτε κι εκτός πάρκου. Τι θα κάνουν οι άνθρωποι όταν χάσουν όλα τα γούστα; Θα εξεγερθούν. Αργά ή γρήγορα, όμως, θα καθιερωθούν οι τηλεδιασκέψεις, επειδή οικονομικά –επί Βάγγου– ξέφυγε πολύ το πράγμα στην ΕΠΟ και τα περιθώρια για έξοδα στένεψαν επικίνδυνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα