Υπουργός Αθλητισμού Ιταλίας: “Ελπίζουμε να συνεχιστεί η σεζόν στις 3 Μαϊού”

Στα σενάρια για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντζο Σπανταφόρα, μιλώντας στην εκπομπή «TG3».

Μάλιστα μίλησε και για του μισθούς των παικτών που ενδέχεται να μειωθούν λόγω της απώλειας εσόδων και της κατάστασης που έχει επικρατήσει με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Η επανέναρξη στις 3 Μαΐου είναι η ημερομηνία που ελπίζουμε και θέλουμε να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Αλλά δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Η κατάσταση υγείας όλων αλλάζει συνεχώς. Είναι πολύ δύσκολο να πούμε πως στις 3 Μαΐου θα ξεκινήσουμε σίγουρα και μάλιστα με φιλάθλους στις κερκίδες. Θα επανεξεταστεί το συγκεκριμένο ενδεχόμενο την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχει ελπίδα αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για τους μισθούς των ποδοσφαιριστών: «Συμφωνώ απόλυτα, διότι όταν ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, θα υπάρξουν πολλές από αυτές τις καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Το θέμα του μισθού των παικτών δεν είναι ούτε ταμπού ούτε πρόβλημα. Δεν ξεχνάμε ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν χρέος θα ήθελα να ζητήσω από όλους να είναι προσεκτικοί »

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα