«Δουλίτσες» ο Δρόσος στον Γεραπετρίτη

Με εντολή Δρόσου-ως πρόεδρος της ΕΠΟ -ο φίλος του νυν υπουργός Επικρατείας παραστάθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε υπόθεση της Ομοσπονδίας με σωματείο

Την περασμένη βδομάδα στην έντυπη και ηλεκτρονική της έκδοση η «Α» είχε αποκαλύψει τις  στενές σχέσεις του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη με το αγαπημένο παιδί του ΣΥΡΙΖΑ πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ λόγω ΠΔΕ Γ. Δρόσο -τον οποίο την εποχή εκείνη ο Σταύρος Κοντονής κατάφερε να περάσει σε FIFA και UEFA- όπως τώρα ο Γ. Γεραπετρίτης επιχειρεί να περάσει τον Ντέμη Νικολαΐδη και κάποια άλλα πρόσωπα.

Είχαμε μάλιστα επισημάνει ότι η στενή φιλία των δύο ανδρών χρονολογείται επί μακρόν και μάλιστα ο Γιάννης Δρόσος -μετέπειτα διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ- πρότεινε τον Γιώργο Γεραπετρίτη για τη θέση καθηγητή Πανεπιστημίου.

Πέραν των παραπάνω, ο Γιάννης Δρόσος φρόντιζε να δίνει δουλίτσα στον Γιώργο Γεραπετρίτη όποτε και όταν είχε την ευκαιρία. Αναφέραμε μάλιστα ότι ο υψηλής στάθμης Συνταγματολόγος Γ. Γεραπετρίτης, με εντολή του τότε προέδρου της ΕΠΟ Γιάννη Δρόσου, παρέστη υπέρ της ΕΠΟ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, για την οποία συνήθως οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν βοηθούς δικηγόρους που μόλις πήραν το πτυχίο τους.

Βέβαια η δουλειά δεν είναι ντροπή και ούτε μπορεί κάποιος να μεμφθεί τον Γ. Γεραπετρίτη για τη νομική παράστασή του και όταν μάλιστα η αμοιβή είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Μετά όπως από το δημοσίευμα της «Α» περιέργως και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ο Γ. Γεραπετρίτης αρνήθηκε σθεναρά σε «κάποιους» που του το ανέφεραν, ότι παραστάθηκε σε δικαστήριο υπέρ της ΕΠΟ.

Παραθέτουμε σήμερα την απόφαση και το σχετικό εδάφιο που αποδεικνύει ότι ο Γ. Γεραπετρίτης με εντολή του Γ. Δρόσου παραστάθηκε στην υπόθεση της ΕΠΟ. Τώρα για την αμοιβή που έλαβε ισχύει η ρήση… σε καλή μεριά και καλοφάγωτα.

Παρεμπιπτόντως, η σχέση του ομιλούντος τη Ρωσική Γιάννη Δρόσου με τον Ρωσοπόντιο Ιβάν Σαββίδη -πρόεδρο και όχι ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά δήλωσή του στην ΕΕΑ- σε κάθε ευκαιρία αναδεικνύεται ως πολύ θερμή και ισχυρή. Έτσι λοιπόν χθες Κυριακή στο παιχνίδι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Δρόσος τριγυρνούσε σε εξέδρες και αποδυτήρια σε ένδειξη συμπαράστασης στην ομάδα του φίλου του. Ο Δώνης όμως είχε διαφορετική γνώμη…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα