Ο Λιάγκας μιλάει για την απομάκρυνση της Τρυφίδου από την εκπομπή του (βίντεο)

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε με το κοινό τις σκέψεις του για την (πρώην) συνεργάτιδα και φίλη του

Μετά την απομάκρυνση από τα καθήκοντά της με απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η μέχρι πρότινος αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, Ελεάννα Τρυφίδου, έδωσε στον παρουσιαστή την αφορμή για να μιλήσει για εκείνη, με την οποία εκτός από (πρώην) συνεργάτες, είναι και φίλοι.

«Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά για μένα φέτος. Δοκιμάζομαι πολύ και εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου. Με την Ελεάννα Τρυφίδου είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε ξεκινήσει σχεδόν μαζί από το Star, κάναμε μαζί ραδιόφωνο, αργότερα εκπομπές, μετά ανέλαβε την αρχισυνταξία. Είναι σαν αδερφή μου, είναι σαν οικογένειά μου.

»Πολλές φορές στη ζωή συμβαίνουν διάφορες καταστάσεις που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους. Η ζωή προχωράει, οι άνθρωποι ξαναενωνόνται, οι ικανοί άνθρωποι δεν χάνονται. Η Ελεάννα είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος και δεν θα πάει χαμένη. Από σήμερα δεν θα είμαστε μαζί τουλάχιστον σε αυτή εδώ την εκπομπή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Συμβαίνουν αυτά και δυστυχώς συνήθως με αρκετά άσχημο τρόπο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα