Μπράουν: «Ήταν ένα σουτ από θέση που παίρνω κάθε μέρα στην προπόνηση»

Ο Μπόμπι Μπράουν κράτησε τη νίκη και τη νοοτροπία που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην τέταρτη περίοδο του αγώνα με τη Νεπτούνας, ενώ για το δικό του, σουτ στο τέλος, εξήγησε ότι παίρνει πολλά τέτοια στην προπόνηση.

«Νιώθω καλά, ειδικά για τον τρόπο που μείναμε όλοι μαζί και τη μάχη που δώσαμε ως το τέλος. Δεν τα παρατήσαμε, όταν μείναμε πίσω στο σκορ με 11 πόντους, επτά λεπτά πριν το τέλος. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που όλοι κάναμε ένα βήμα μπροστά και έπαιξε ο καθένας σημαντικό ρόλο. Αυτό που προσπάθησα εγώ, ήταν να κρατήσω όλη την ομάδα ενωμένη, με επτά λεπτά να απομένουν, είχε ακόμα πολύ δρόμο το παιχνίδι, για να μείνουμε όλοι μαζί ό,τι και να γίνεται. Είναι μια ολόκληρη… ζωή επτά λεπτά με έντεκα πόντους διαφορά! Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και γιατί μείναμε ενωμένοι ως το τέλος» είπε αρχικά ο έμπειρος Αμερικανός.

Όσο για την τάπα του Σόρτερ και το δικό του μεγάλο τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα; «Ήταν μια πραγματικά σπουδαία άμυνα από τον Σόρτερ, ήταν 4 εναντίον 1 και κατάφερε να βγάλει την άμυνα με ένα τρομερό μπλοκ χωρίς να κάνει φάουλ! Ξέρω ότι είναι ένα έξυπνος παίκτης με μεγάλη θέληση που έχει τέτοιες φάσεις, αλλά ήταν τρελό το πως έβγαλε αυτή την άμυνα. Στη συνέχεια ήξερα ότι έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Πήρα την μπάλα, ήξερα ότι ο χρόνος λιγόστευε και προτίμησα να μην κάνω διείσδυση, αλλά να σουτάρω από την περιφέρεια. Είναι ένα σουτ από θέση που παίρνω κάθε μέρα στην προπόνηση και μπήκε! Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μπήκε!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα