Παπαδημητρίου σε Κούγια: «Την Ξάνθη θα την σέβεστε»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, απάντησε στα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια και μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ό,τι σπείρεις στη ζωή, αυτό θα θερίσεις».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Παπαδημητρίου:

«Σήμερα στο γήπεδο υπήρχε μια ομάδα, η Ξάνθη. Παρόλο που είχαμε αντίπαλο μας τον αέρα καταφέραμε και πήραμε το ματς, γιατί στα 90 λεπτά ήμασταν καλύτεροι. Αντίπαλος μας σήμερα ήταν ο αέρας και κανένας άλλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά ήταν μια νίκη μετά από ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα, είπαμε ότι θα αντιδράσουμε και αντιδράσαμε».

«Τον κ. Κούγια αν αναγραφόταν στο φύλλο αγώνα ως ιδιοκτήτης, δεν θα τον σχολίαζα εκ θέσεως επειδή όμως είναι μεταφραστής απαντάω στον μεταφραστή της Λάρισας. Η φιλοξενία μας ήταν άψογη, είναι ανάλογη της φιλοξενίας που δεχόμαστε εμείς στην Λάρισα.

Βέβαια θα πρέπει να μας πληρώσει τα σπασμένα αποδυτήρια που άφησαν στο γήπεδο μας. Είναι λογικό όταν ασχολείσαι κάθε μέρα με την Ξάνθη με κείμενα, είναι φυσιολογικό ο κόσμος να τον βρίζει συνέχεια, αλλά ό,τι σπείρεις στη ζωή αυτό θα θερίσεις.

Μετά την σημερινή νίκη την Ξάνθη θα την σέβεστε, είναι μια ομάδα 31 χρόνια στην Α’ Εθνική. Αυτά που έχει πετύχει άλλοι τα ονειρεύονται για αυτό την πολεμάνε, αλλά την Ξάνθη αγωνιστικά και γενικότερα θα την σέβεστε».

Σε ερώτηση για την δήλωση του Αλέξη Κούγια ότι η Ξάνθη θα υποβιβαστεί αρκέστηκε να πει: «Καλό βράδυ».

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα