Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του πρώην βουλευτή Αντώνη Μπαλωμενάκη

Θλίψη για τον θάνατο του πρώην βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αντώνη Μπαλωμενάκη, η κηδεία του οποίου τελέστηκε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά.

Τα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, στελέχη του κόμματος το οποίο υπηρέτησε, αλλά και πλήθος κόσμου παρέστη στην κηδεία.

Στη Μητρόπολη Χανίων για να “αποχαιρετήσουν” τον Δικηγόρο και πολιτικό, Αντώνη Μπαλωμενάκη, βρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Παύλος Πολάκης, ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσος Βολουδάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Σωκράτης Βαρδάκης, ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Αντώνης Παπαδεράκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων, Γιάννης Γιαννακάκης και Μιχάλης Τσουπάκης καθώς και πολλοί εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων.

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νίκος Ηγουμενίδης αναφέρθηκε στο ήθος και στην προσωπικότητα, του εκλιπόντος.

Από την πλευρά της, η πρώην βουλευτής Χανίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Βάλια Βαγιωνάκη εμφανώς συγκινημένη αναφέρθηκε στη συνέπεια αλλά και στη συνεργασία που είχε με τον Αντώνη Μπαλωμενάκη στα έδρανα της Βουλής.

Στεφάνια στη μνήμη του εκλιπόντος απέστειλαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ., Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Νίκος Βούτσης, η κεντρική και Νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος, η Περιφέρεια Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Κρήτης/Τμήμα Δυτικής Κρήτης.

Πηγή: eparxies.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα