Ο Μίλαν Τόμιτς προ των πυλών στον Ολυμπιακό

Η νέα αποτυχία του Ολυμπιακού που τον βγάζει σχεδόν εκτός Ευρωπαϊκού στόχου μετά την ήττα από την Φενέρ, έχει προκαλέσει αναταράξεις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Πλέον η καρέκλα του Κεστούτις Κεμζούρα τρίζει, καθώς στο λιμάνι δεν βλέπουν ότι μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από τον Μίλαν Τόμιτς.

Στα επόμενα δύο – τρία παιχνίδια θα κριθεί το μέλλον του Λιθουανού στον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από το ματς με τη Βαλένθια. Ο Κεμζούρα ήταν συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ και ανέλαβε το «τιμόνι» των «ερυθρολεύκων» μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό.

Ο Κεμζούρα πήρε κάποια μεγάλα αποτελέσματα (όπως το διπλό στην Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ), όμως έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες στο ΣΕΦ και βλέπει το… τρένο των πλέι οφ να απομακρύνεται. Έτσι, οι Πειραιώτες ενδέχεται να προχωρήσουν σε σαρωτικές αλλαγές, σε ό,τι έχει να κάνει με την τεχνική τους ηγεσία.

Αν στα παιχνίδια με Βαλένθια (εκτός), Άλμπα Βερολίνου (εντός) και Μπάγερν Μονάχου (εντός), ο Ολυμπιακός φθάσει σε τρεις νίκες, τότε ο Κεμζούρα μπορεί να παραμείνει. Διαφορετικά ο πρώην συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς, αποτελεί την λύση για την τεχνική ηγεσία. Ο Τόμιτς βρέθηκε στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα για κάτι παραπάνω από μία σεζόν και η επιστροφή του στο ΣΕΦ φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα