Ολυμπιακός: Μπαίνει στο πάνθεον ο Σπανούλης κόντρα στη Φενέρ

Στη δεύτερη μέρα του 2020(21:00, Novasports, 2/1) ο Ολυμπιακός(6-10) υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Φενέρ(5-11) με σκοπό να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για μία θέση στα Playoffs και ταυτόχρονα να μειώσει δραματικά εκείνες  των Τούρκων.

Ωστόσο η αναμέτρηση έχει αποκτήσει σπουδαίο ενδιαφέρον και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται ακόμα 10 πόντους προκειμένου να γίνει ο πρώτος σκόρερ στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague.

Σε περίπτωση που καταφέρει απόψε να ξεπερασει τον Ναβάρο, θα απολαμβάνει ταυτόχρονα την πρωτιά σε πόντους, αξιολόγηση, ασίστ, κερδισμένα φάουλ, εύστοχες βολές και λεπτά συμμετοχής.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες των Πειραιωτών, οι Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης και Μπράντον Πολ ξεπέρασαν τις όποιες ενοχλήσεις και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Κεστούτις Κεμζούρα. Αντίθετα, πιθανότατα εκτός αποστολής θα βρίσκεται ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή στο κάτω χείλος.

Από την άλλη πλευρά η Φενέρ αντιμετωπίζει αρκετά πρβλήματα τραυματισμών, αφού ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διαθεσή του, τους Βέσελι, Λοβέρν και Ντουβερίογλου. Το ευχάριστο, όμως, για τον Σέρβο τεχνικό, είναι πως θα κάνει το ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Μάλκολμ Τόμας.

Υπενθυμίζουμε πως διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα