Κεμζούρα: «Ο Σπανούλης βάζει τη νίκη, μπροστά από οτιδήποτε άλλο»

Σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής (2/2, 21:00) αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε για τη 17η αγωνιστική της ΕuroLeague

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (2/2, 21:00) τη Φενέρμπαχτσε για τη 17η αγωνιστική της ΕuroLeague. Σε μια αναμέτρηση όπου ο Σπανούλης έχει τη δυνατότητα να γίνει πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση.

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο αυτό και αν θα μπορούσε να επηρεάσει, ο Κεστούτις Κεμζούρα, απάντησε: «Ο Βασίλης, ο άνθρωπος που γνωρίζω, βάζει πρώτα τη νίκη, μπροστά από οτιδήποτε άλλο». Και  πρόσθεσε πως «όλοι αντιλαμβάνονται την σημασία του αγώνα».

Από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ζητήθηκε να σχολιάσει την αναφορά της διοργανώτριας πως η τουρκική ομάδα αδικήθηκε στις τελευταίες φάσεις των αγώνων με Παναθηναϊκό και Βαλένθια.

Εξέφρασε την ελπίδα οι διαιτητές να μην «έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους» και να «είναι αρκετά ψύχραιμοι και θαρραλέοι ώστε να πάρουν την σωστή απόφαση».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η νίκη είναι το ζητούμενο, καθώς ο ομαδικός στόχος πάντα προηγείται. Και ο ίδιος ο Βασίλης, ο άνθρωπος που γνωρίζω, βάζει πρώτα τη νίκη, μπροστά από οτιδήποτε άλλο.

»Ξέρουμε ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, όλοι αντιλαμβάνονται την σημασία του. Πολλοί στέκονται στους τραυματισμούς ή τις απουσίες του αντιπάλου μας, αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή.

Κανένας προπονητής δεν θέλει να πάει το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ, απλά συμβαίνει. Γνωρίζω τι έχει συμβεί, όμως θέλω να πιστεύω ότι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν το παιχνίδι αύριο δεν θα έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους και θα είναι αρκετά ψύχραιμοι και θαρραλέοι ώστε να πάρουν την σωστή απόφαση».

Αν οι απουσίες της Φενέρ και οι αναγκαστικές προσαρμγές στο παιχνίδι μπορούν να βοηθήσουν ή να μπερδέψουν τον Μιλουτίνοφ: «Κάπως έτσι είναι η κατάσταση, μπορούν να συμβούν και τα δύο.

»Αυτοί θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που θα τους δώσουν τα χαμηλά σχήματα και εμείς τα δικά μας. Το ζήτημα είναι ποιος θα πάρει περισσότερα πράγματα από τα δικά του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα