Νιώθεις… πτώμα μετά το ρεβεγιόν; Με αυτούς τους τρόπους θα φύγουν οι καλεσμένοι σου στο άψε-σβήσε!

Οδηγίες προς... ναυτιλομένους για να στείλετε τους επισκέπτες στο σπίτι τους όταν η κούραση «χτυπάει κόκκινο»

Πόσες φορές σας έχει συμβεί να έχετε προσκαλέσει κόσμο στο σπίτι σας για το ρεβεγιόν και μερικοί από τους καλεσμένους σας να αρνούνται πεισματικά να φύγουν ενώ εσείς θέλετε απλά να κοιμηθείτε;

Υπάρχουν κάποιοι πολύ απλοί τρόποι για να το καταφέρετε! Ποιοι είναι αυτοί; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και θα μας θυμηθείτε!

 

Στείλτε μία πρόσκληση και συμπεριλάβετε σε αυτήν την ώρα λήξης

Όταν διοργανώνετε ένα πάρτι, προτιμήστε να στείλετε μία κλασική πρόσκληση, αντί για ένα email. Συμπεριλάβετε την ώρα λήξης ώστε να μην μείνουν οι καλεσμένοι σας όλο το βράδυ.

 

Ανεβάστε την ένταση του φωτισμού

Αυτό το τρικ το κάνουν και κάποια μπαρ. Ανεβάστε την ένταση του φωτισμού και σίγουρα οι καλεσμένοι θα καταλάβουν πως ήρθε η στιγμή να φεύγουν σιγά σιγά.

 

Αρχίστε να μαζεύετε με ευγενικό τρόπο

Μπορείτε με τρόπο να αρχίσετε να μαζεύετε κάποια πιάτα ή άδεια μπουκάλια κρασιού. Δεν είπαμε να βάλετε σκούπα και να καθαρίζετε, απλά με ένα τακτ μπορείτε να περάσετε το μήνυμά σας.

 

Ρωτήστε τους καλεσμένους σας με ποιον τρόπο θα επιστρέψουν στο σπίτι τους

Είναι κι αυτός ένας ευγενικός τρόπος να δείξετε στους καλεσμένους σας ότι ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Ρωτήστε τους αν θέλουν να καλέσετε κάποιο ταξί ή αν υπάρχει κάποιος στην παρέα που μπορεί να εξυπηρετήσει έναν καλεσμένο που δεν έχει αυτοκίνητο.

 

Ρωτήστε τους αν θέλουν να πιουν έναν καφέ

Μετά τα ποτά και τα κρασιά, μπορείτε να τους ρωτήσετε αν θέλουν να πιουν καφέ. Ετσι, θα τους δείξετε με ευγενικό τρόπο ότι ήρθε η ώρα η μέθη να υποχωρήσει και να τους βοηθήσετε να συνέλθουν από το αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα