«Στέλνουν» τον Πρίγιοβιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι!

Σύμφωνα με έντονες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στη Σερβία, ο Πρίγιοβιτς είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ   που έχει τίτλο «Ο Πρίγιοβιτς είναι έτοιμος να προκαλέσει πόλεμο στην Ελλάδα» και όπως τονίζεται η επιστροφή του στην Ελλάδα θα προκαλούσε σεισμό!

Το  σενάριο, που κυκλοφορεί στη γειτονική χώρα, αναφέρει πως ο 29χρονος Σέρβος φορ, ο οποίος πέτυχε 55 γκολ σε 86 ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, συζητά μια πιθανή συμφωνία με τους ερυθρόλευκους.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει τον τίτλο με κάθε κόστος και ο Σέρβος επιθετικός θα έδινε μια τέτοια ΄ώθηση» αναφέρει το ρεπορτάζ, ενώ όπως προσθέτει ο συντάκτης: «Ο Πρίγιοβιτς θεωρεί την πρόταση της Μπεσίκτας ελκυστική, όμως θα δούμε αν ο Ολυμπιακός μπορεί να την ξεπεράσει, αλλά και αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μπορεί να πάρει την απόφαση να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» γιατί οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι φανατικοί και δεν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν εύκολα μια τέτοια ενέργεια…»

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και θεωρείται πιθανό να αναζητούν μια αξιόλογη λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Αν, λοιπόν, τα σενάρια ευσταθούν, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το «κόλπο γκρόσο» των εορτών, καθώς πιθανή μετακίνηση του Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρόλευκων θα προκαλέσει πέρα από αγωνιστικό και επικοινωνιακό πάταγο, για λόγους που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί…

Στο ίδιο ρεπορτάζ, επισημαίνεται ότι η Μπεσίκτας είναι η ομάδα που έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά και ότι η Αλ Ιτιχάντ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο των 6 εκατ. ευρώ που υπέγραψε με τον Σέρβο όταν έδωσε 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει, τον Γενάρη του 2019.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα