Οι μικροί του Παναθηναϊκού τον έστειλαν στους 16 του κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 3-1 της Παναχαϊκής στην Πάτρα, και ως εκ τούτου η σημερινή ρεβάνς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι πράσινοι κέρδισαν 2-0 στο ΟΑΚΑ, πέρασαν στους «16» του Κυπέλλου, ενώ ο Γιώργος Δώνης πέρα από το αποτέλεσμα, μπορεί να χαμογελάει με την εμφάνιση αρκετών παικτών του.

Όπως ο Καμπετσής που στο 71΄ σκόραρε το 2-0, αλλά και ο Κολοβός που στο 52΄ άνοιξε το σκορ και πέτυχε το πρώτο του επίσημο τέρμα με το τριφύλλι στο στήθος. Άρεσαν και οι Ζαγαρίτης, Μπεκ και Βαγιαννίδης, όπως και ο Αποστολάκης που είχε πολλά ανεβάσματα. Στο 64΄ λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς, στο ντεμπούτο του ως επαγγελματίας, ο 18χρονος Βαγιαννίδης έκανε μία εντυπωσιακή κάθετη πάσα με το εξωτερικό φάλτσο στον Καμπετσή και τον έβγαλε μόνο του με τον τερματοφύλακα, το πλασέ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο αρχικό σχήμα υπήρξαν τέσσερις παίκτες από την ακαδημία οι: Αποστολάκης (20), Μαυρομμάτης (22), Ζαγαρίτης (18), Σερπέζης (18), ενώ στο 38’ προστέθηκε ο Αλεξανδρόπουλος (18) μετά την αναγκαστική αλλαγή του Κολοβέτσιου και στο 63’ ο Βαγιαννίδης (18).
Ντεμπούτο στην 11άδα έκανε ο Ούφε Μπεκ που έχει ταλαιπωρηθεί πολλάκις από τραυματισμούς, ενώ την παρθενική τους συμμετοχή έκαναν οι Ζαγαρίτης, Σερπέζης και Βαγιαννίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος (38′ Αλεξανδρόπουλος), Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Νούνες, Καμπετσής, Κολοβός, Μπεκ (63′ Φάουστο), Σερπέζης (63′ Βαγιαννίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Καπούταγλης, Πατάπης, Τσελεπίδης (60′ Κολ), Ιντζόγλου, Πατρώνης, Μουστακόπουλος, Παπατόλιος, Μασούρας, Λινάρδος, Μαυριάς (74′ Κυνηγόπουλος), Αντωνακόπουλος (69′ Μωραΐτης).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα