Η Ένωση στρέφεται στον Ιταλό Μάσιμο Καρέρα

Στον Ιταλό Μάσιμο Καρέρα στρέφεται η ΑΕΚ, μετά το ναυάγιο της συμφωνίας με τον Ρώσο προπονητή  Λέονιντ Σλούτσκι. Ο πρώην προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2016, ήταν περίπτωση που δούλευε παράλληλα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ίλια Ίβιτς, μ’ εκείνη του Σλούτσκι.

Μάλιστα ο Ίβιτς στο Άμστερνταμ έκανε ραντεβού τόσο με τον Ρώσο, όσο και με τον Ιταλό τεχνικό.

Πρώτη επιλογή για την Ένωση ήταν ο Λέονιντ Σλούτσκι. Ο 48χρονος τεχνικός δεν πείστηκε απόλυτα από την επαφή που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει περισσότερο και συνεχίζει τις επαφές με άλλους προπονητές. Ο πρώην Ομοσπονδιακός της Ρωσίας και πολυνίκης προπονητής της ΤΣΣΚΑ μετά από συζητήσεις με τους συνεργάτες του ζήτησε κι άλλο χρόνο να σκεφτεί το επόμενο βήμα του αφού είναι μόλις μία εβδομάδα ελεύθερος στην αγορά. Πιθανότατα η απόφαση του αυτή έχει να κάνει με τις προτάσεις που όπως αναφέρει ο τύπος της χώρας του έχει ήδη από μεγάλες Ρωσικές ομάδες και όχι μόνο οπότε θέλει να ζυγίσει τις προτάσεις και να κάνει την καλύτερη επιλογή. Η ΑΕΚ έχει ήδη αργήσει να βρει προπονητή οπότε ο Ίλια Ιβιτς άμεσα στρέφεται σε άλλες λύσεις. Είχε κάνει επαφές, τις πάγωσε προσωρινά όταν προέκυψε η περίπτωση Σλούτσκι όμως πάλι θα προχωρήσει με τον Μάσιμο Καρέρα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα