Η αποθέωση του Ζόρζε Ζέσους στα αποδυτήρια της Φλαμένγκο(vid)

Η Φλαμένγκο επικράτησε χθες(23/11) επί της Ρίβερ με 2-1 και κατέκτησε  έτσι το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Μετά την απονομή των μεταλλίων και τους πανηγυρισμούς εντός γηπέδων, ήρθε και η ώρα για την αποθέωση του προπονητή της βραζιλιάνικης ομάδας, στον χώρο των αποδυτηρίων.

Οι παίκτες του τον υποδέχθηκαν με συνθήματα και στη συνέχεια αφού τον αγκάλιασαν, τον σήκωσαν στα χέρια και τον πέταγαν στον αέρα, σε μία υπέροχη στιγμή για τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος το 2013 με την Μπενφίκα είχε χάσει και τους 3 τίτλους που διεκδικούσε στα τελευταία λεπτά.

Τώρα όμως βρέθηκε στην αντίθετη πλευρά αφού κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο με δύο γκολ στο 89΄  και στο 92΄  .

Ζόρζε Ζεσούς: Ο Mister που άλλαξε ήπειρο και… τη μοίρα του!

Η σεζόν 2012/13 μπορούσε να εξελιχθεί στην καλύτερη στην ιστορία της Μπενφίκα. Κατέληξε ως μια από τις χειρότερες!Οι «αετοί» του Ζεσούς έπαιξαν για δυο αποτελέσματα στο ντέρμπι με την Πόρτο, στην τελευταία αγωνιστική. Έχασαν στο 92'. Μαζί και το πρωτάθλημα!Στο Europa League, έπαιξαν στον τελικό με την Τσέλσι. Έχασαν κι εκεί στο 93'.Στο Κύπελλο έπαιξαν με την Γκιμαράες στον τελικό. Προηγήθηκαν, δέχθηκαν γκολ στο 78' και στο 80' κι έχασαν κι εκεί!Έκτοτε θεωρήθηκε loser. «Λίγος». Ακατάλληλος για τελικούς!Κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ ο Ζόρζε Ζεσούς πανηγύρισε τη νίκη και την κούπα. Ξόρκισε την κατάρα και αποθεώθηκε δεόντως!👏🏆⚽

Gepostet von gazzetta.gr am Sonntag, 24. November 2019

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα