Βορίδης: Τα δύο νομοσχέδια θα ψηφιστούν ομαλά

 Αισιόδοξος ότι τα δύο νομοσχέδια θα ψηφιστούν και δεν θα υπάρξουν απώλειες από την  Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο Μάκης Βορίδης που παραχώρησε συνέντευξη στον Real fm με αφορμή την νομοθετική ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς.

«Η ρύθμιση είναι πολύ θετική. Πολύ θετικότερη από ότι θα περίμενε κανένας», σχολίασε αρχικά ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, και συνέχισε:

«Τα 270.000 ευρώ είναι μια μέση περιουσία. Στα χαμηλά εισοδήματα κυρίως στο ζήτημα της δόσης, αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορεί να υπάρξει πιθανότητα βελτιώσεως. Είναι μια ρύθμιση η οποία πια δεν νομίζω ότι δημιουργεί πρόβλημα».

«Δεν ήταν εύκολη η διαπραγμάτευση. Όταν έχεις μια αφετηρία η οποία λέει ότι η δικαστική προστασία είναι αρκετή, ας πάμε μόνο με τον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το σημείο της διαπραγμάτευσης μέχρι το σημείο που φτάσαμε σήμερα, απαιτούσε μεγάλη διαδρομή», σχολίασε ο κ. Βορίδης.

«θα γίνουν κάποιες αλλαγές στον φόρο ακινήτων αλλά δεν θα είναι κάτι το συγκλονιστικό. Και τα δύο νομοσχέδια νομίζω θα ψηφιστούν ομαλά», πρόσθεσε.

«Υπάρχει μια επιτυχημένη πορεία της Ελληνικής οικονομίας. Δεν παραγνωρίζω τα τεράστια προβλήματα της πραγματικής οικονομίας. Είναι οι θυσίες που έχει καταβάλει ο λαός. Αυτά όμως τα δύο δεδομένα, είναι εκείνα τα οποία επιτρέπουν στην κυβέρνηση να διαπραγματεύεται από μια ισχυρότερη θέση», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα