«Να πληρώσουν χαράτσι οι βουλευτές που έχουν “βαριά” πόθεν έσχες»

Πρόταση να πληρώσουν χαράτσι οι βουλευτές που έχουν «βαριά» πόθεν έσχες κατέθεσε ο Νίκος Βούτσης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο Mega και μετά τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης ορισμένων βουλευτών του κόμματος της Κουμουνδούρου, (οι οποίοι εμφανίζονται να είναι κάτοχοι μεγάλων χρηματικών ποσών) προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ζητώντας την επιβολή έκτακτης εισφοράς σε αυτούς που έχουν μεγάλη περιουσία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της Κουμουνδούρου τόνισε πως «όποιος έχει τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες, ίσως τον καλέσουμε να βοηθήσει περισσότερο».

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι το 90% των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι νέοι στην πολιτική, αυτά ήταν τα πρώτα «πόθεν έσχες» και ότι το ζητούμενο είναι αν η αύξηση της περιουσιακής κατάστασης προκαλείται από τη συμμετοχή στην πολιτική.

Ο Νίκος Βούτσης, υπογράμμισε ακόμα πως ο ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να καλέσει τα στελέχη του κόμματος που εμφάνισαν μεγάλα χρηματικά ποσά όπως ο Γιώργος Σταθάκης, ο Δημήτρης Τσουκαλάς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, να βοηθήσουν περισσότερο μέσω αυξημένων εισφορών και συμμετοχών σε δομές αλληλεγγύης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα